Konkurrence med blandede fangster

Ved weekendens fiskekonkurrence glimrede de store laks ved deres fravær, men det flotte solskinsvejr samt den nu ret lave vandstand i åerne bærer nok en del af skylden.

Gunnar Matthiesen er et godt eksempel på, at man skulle stå tidligt op for at få laksefisk på tasken. Allerede før klokken seks stod han klar ved åen, og resultatet udeblev da heller ikke. En virkelig flot bækørred på hele 57 cm snuppede hans spinder, og efter et hurtigt foto på mobilen blev fisken sat ud igen. Senere på dagen fangede Gunnar endnu en flot bækørred på 47 cm, som også blev genudsat efter fotografering.

Catch and release med billeddokumentation var tilladt under konkurrencen, så de to ørreder lever nu videre i vandløbet og kan videreføre deres stærke gener. En bækørred over 40 cm er en flot fisk, og en bækørred i nærheden af 60 cm er en sjældenhed. Konkurrencens største fisk, en gedde på 78 cm, blev fanget af Per Iwersen; mens Morten Nissen stod for en gedde på 77 cm. Per Iwersens gedde vejede 4,1 kg. En rimte på ca. 1,5 kg blev også fanget og genudsat.

This entry was posted in nyheder. Bookmark the permalink.

Comments are closed.