Fiskekonkurrence 22/9-24/9

Konkurrencen er åben for medlemmer og dagkortkøbere. Deltagergebyr kr. 50,- som går ubeskåret til præmier. Ved tilmelding kan benyttes MobilePay (tlf. 29106055) eller personligt fremmøde ved Bootshaus torsdag aften d. 21/9 kl. 19-20.

  • 1.      præmie: Gavekort 100 Euro (største laks/havørred)
  • 2.      præmie: Gavekort 50 Euro (største rovfisk, gedde, sandart, aborre)
  • 3.      præmie: Gavekort 50 Euro (uddeles efter bestyrelsens skøn)

Desuden et antal grejpræmier. Alle fiskearter kan præmieres. Løbende indvejning ved foreningens indvejere. Catch and release med billeddokumentation er tilladt. Laks over 75 cm skal genudsættes og deltager ikke i konkurrencen. Afslutning ved Visemøllen søndag kl. 16-16.30, som er sidste frist for indvejning. Ved afslutningen kan der købes pølser(øl/vand.

Vel mødt – Bestyrelsen

This entry was posted in nyheder. Bookmark the permalink.

Comments are closed.