Fine fisk til juniordag ved Lægan

Juniordagen ved Lægan lørdag d. 26. maj havde deltagelse af omkring 15 store og små fiskere, som kunne nyde det flotte vejr på Vidåen i Magisterkogen. Dagen afvikles i fællesskab mellem bådkluben Vidå og Sportsfiskerforeningen Vidå, og selv om vandstanden i Vidåen lige nu  er ca.  en meter under normalen for denne årstid, så er vandet stadig køligt, så bidelysten er intakt.

Fisk blev der da også hevet om bord. Gedder og aborrer og en enkelt rimte blev dagens høst, og  efter fotografering blev alle fiskene genudsat i deres rette element.Største gedde var 81 cm lang, og den stolte fanger glemmer nok ikke denne fisk lige med det samme. Laksene glimrede ved deres fravær. En laks sprang dog op af vandet tæt på Lægan bro lige før middag….

Efter fiskeriet var der afslutning med pølser og øl/vand foran klubhuset ved Lægan, og der var lidt præmier til juniorfiskerne. Både ”VIDÅ” og bådeklubben var godt tilfredse med dette arrangement, der som oftest skaffer flere medlemmer til begge foreninger. Se flere billeder her.

This entry was posted in nyheder. Bookmark the permalink.

Comments are closed.