Hornfisketur med succes til sidst

Foreningens hornfisketur til Felsbæk d. 17. maj havde et beskedent antal deltagere, idet kun 4 voksne og to juniorer havde sat hinanden stævne lidt før klokken ni ved Felsbæk. Årsagen til det beskedne antal deltagere kan måske skyldes vejrudsigten, der lovede frisk til hård vind fra vest. Dette kom også til at holde stik, idet vinden tiltog i løbet af formiddagen og gjorde fiskeriet besværligt.

Inden vinden blev alt for generende, lykkedes det dog at få tre hornfisk på land, og nogle stykker slap med skrækken. Herefter blev fiskeriet med sildestykker meget vanskeligt på grund af ret høje bølger og uklart vand. Ved middagstid kørte deltagerne derfor hjem, men forinden ville 4 deltagere lige prøve lykken i havnebassinet i Åbenrå. Det viste sig at være en god ide, for der var ikke så meget vind og masser af hugvillige hornfisk. Hen på eftermiddagen var den samlede fangst derfor stegt til i alt 10 hornfisk, så både dagen og aftensmaden var reddet.

This entry was posted in nyheder. Bookmark the permalink.

Comments are closed.