Indbydelse til Lystfiskeriets dag/Naturens dag

Ved Vidåen søndag d. 13. september kl. 9-13.

Arrangementet er et led i en landsdækkende kampagne for oplevelser i naturen og afvikles som sædvanlig langs Vidåens bredder ved Provst Petersensvej i Tønder. Alle er velkomne, både unge og gamle og medlemskab i ”Vidå” er ikke en nødvendighed for deltagelse.

Dagen er specielt tilrettelagt for juniorfiskere, og der er små grejpræmier til alle juniorer, der fanger en fisk. Eget fiskegrej bedes medbragt.

Sportsfiskerforeningen Vidå har i øvrigt en velfungerende juniorafdeling med omkring 40 juniormedlemmer. Et medlemskab koster pr. kalenderår kr. 200,- og nye juniormedlemmer får ved tilmelding udleveret et gratis fiskesæt (stang, hjul og snøre). Henvendelse om dette jenschrlund@bbsyd.dk

This entry was posted in nyheder. Bookmark the permalink.

Comments are closed.