Fint vejr, men få fisk til juniorerne

Omkring 15 juniorer – både drenge og piger – samt lige så mange bådførere og forældre – var mødt frem ved Lægan lidt før klokken ni lørdag morgen. Vejret var perfekt til bådfiskeri. Letskyet og ringe vind. Eneste minus var den relativt høje vandstand i åen, der erfaringsmæssigt giver et sløjt fiskeri, da fiskene er mere eller mindre “forvildede”.
Trods ihærdigt fiskeri hele formiddagen blev der da også kun fanget nogle smågedder, der alle blev genudsat. Alle deltagere kunne dog nyde det gode vejr og den flotte natur i Magisterkogen.
Som afslutning på dagen var der pølser og lidt drikkelse ved klubhuset. Trods det lidt sløje fiskeri var der kun glade miner og tilfredse deltagere, og såvel bådeklubben som VIDÅ kan se tilbage på en i alle henseender god dag.

This entry was posted in nyheder. Bookmark the permalink.

Comments are closed.