Kom til Lystfiskeriets dag ved Vidåen søndag d. 12. september

Arrangementet er et led i en landsdækkende kampagne for oplevelser i naturen, og bag dette står Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet.

Sted: Vidåen ved Provst Petersensvej kl. 9-13

Alle er velkomne, både unge og gamle og medlemskab i ”Vidå” er ikke nødvendig for deltagelse. Dagen er specielt tilrettelagt for juniorfiskere, og der er små grejpræmier til alle juniorer, der fanger en fisk. Eget fiskegrej bedes medbragt. Gode agn er spinnere, blink og regnorm.

Sportsfiskerforeningen Vidå har en velfungerende juniorafdeling med omkring 40 medlemmer. Et medlemskab koster 250,- kr pr. kalenderår, og hvert nyt juniormedlem får ved indmeldelsen udleveret et sæt gratis fiskegrej (stang, hjul og snøre). Henvendelse om dette til jenschrlund@bbsyd.dk tlf. 29106055. Indmeldelse på www.fiskekort.dk

This entry was posted in nyheder. Bookmark the permalink.

Comments are closed.