Fine fisk til Naturens Dag

Naturens dag ved Vidåen i Tønder d. 12/9 var som sædvanlig begunstiget af godt vejr og pænt fremmøde. Ca. 25 deltagere – store og små – troppede op i løbet af formiddagen, og der blev da også fanget en del fisk i mindre størrelser. Mange havde medbragt regnorm til dagens fiskeri, og som så ofte før var den røde “haveflue” et godt valg. Både smågedder, aborrer og skaller lod sig friste af den lokkende madding og måtte for en kort stund forlade deres rette element.
Lidt over middag rykkede det dog alvorligt i den lille Olivers fiskestang, og med nogen hjælp lykkedes det ham at lande en gedde på hele 62 og 1,5 kg. Han blev derned dagens “fiskekonge”.
De to otteårige tvillingesøstre Kristina og Lærke Bucka deltog også i dagens fiskeri i selskab med deres forældre og fangede et par skaller. De to piger er ingen novicer ud i fiskeriets kunst, og har i det forløbne år fanget mange fisk rundt omkring i landsdelen, både i å, hav og ørredsøer. Kristina har fornyelig vundet en “fiske-Challenge”, hvor hun inden for kalenderåret har fanget 11 ud af 12 forskellige fiskearter, hvilket resulterede i en flot præmie fra sponsoren ABU Garcia.
Sportsfiskerforeningen Vidå kan som arrangør se tilbage på dagen med glæde, idet flere deltagere benyttede lejligheden til at blive medlemmer i foreningen. Se flere billeder her

This entry was posted in nyheder. Bookmark the permalink.

Comments are closed.