Juniorarrangementer 2021

  1. Søndag d. 16. maj 9.00 – ca. 14.00. Hornfisketur til Åbenrå fjord (Felsbæk).

Vi mødes på fjordens sydside lidt før Varnæs (Felstedskov). I Åbenrå køres forbi det gamle kraftværk, og i lyskrydset lige efter drejer man til venstre mod Varnæs. Ca. 3 km længere fremme ligger en gård med stuehuset på venstre side af vejen og stalden til højre. På venstre side er der en lille græsklædt P-plads, hvor jeg vil holde og ”samle op” fra kl. 8.45. Kig efter en hvid AUDI A3. Waders er ikke nødvendige, da der er dybt helt ind til stranden. Husk gummistøvler og varmt tøj, da der ofte er koldt på kysten. Husk også silde/makrelfileter – gerne frosne fra butikkerne. Husk ligeledes små trekroge str. 10-12 samt bombardaflåd eller ”vandprop”, så du kan kaste dit flåd et godt stykke ud.

Tilmelding til Jens Chr. Lund, tlf. 29106055 (gerne SMS) eller jenschrlund@bbsyd.dk

  1. Lørdag d. 29. maj 9.00 – 13.00: Bådfisketur fra Lægan, Tønder

Dette arrangement er tilrettelagt sammen med Bådklubben Vidå, som stiller både og bådførere til rådighed. Der fiskes i Magisterkogen, hvor der er mulighed for fangst af STORE fisk.

Tilmelding senest 21/5: Jens Chr. Lund, tlf. 29106055 (gerne SMS) eller jenschrlund@bbsyd.dk

  1. Søndag d. 12. september kl. 9.00- 13.00: Åben-å-dag/naturens dag ved Vidåen i Tønder

Vi fsker som sædvanlig i Vidåen ved Provst Petersensvej ved Fugleøen. Denne dag er tilrettelagt for hele familien, og man behøver ikke at være medlem i ”Vidå” for at deltage.  Der er små grejjpræmier til alle juniorer, der fanger en fisk.

Gratis fiskegrej!

Alle nye juniormedlemmer (op til 18 år), der melder sig ind i  Sportsfiskerforeningen Vidå, får ved tilmeldingen udleveret et sæt gratis fiskegrej (stang, hjul, snøre). Prisen for et årligt medlemskab er kr. 250,-. Indmeldelse kan ske ved henvendelse til kassereren på hk@aajepsen.dk  eller tlf. 29104647.

Henvendelse om gratis fiskegrej: Jens Chr. Lund, 29106055 eller jenschrlund@bbsyd.dk

Hvis du kender en kammerat eller to, som er interesseret i lystfiskeri, så gør opmærksom på dette tilbud. Kig også på www.vidaa.dk hvor du kan finde nyttig INFO om sportsfiskerforeningen  Vidå.

 

Comments are closed.